Onze visie en missie is uw werk of personeel!

''De puzzelstukjes vallen op de juiste plek''

Na veel research, gesprekken en overleg ben ik uiteindelijk van dromen overgegaan in  ̎doen ̎.
Het ondernemerschap, specifiek gericht op de arbeidsbemiddelingsbranche, is mij met de paplepel ingegoten. Zowel mijn broer Jasper Westhoeve, als vader Jaap Westhoeve zijn tot op heden actief binnen deze branche. Ik heb er dan ook jarenlang veel van meegekregen en mede hierdoor ging het bij mij kriebelen om ook binnen dit vak actief te worden.

Flex Cast B.V. verkondigt de volgende visie: ̎Het creëren van de perfecte match en enthousiasme tussen werknemer en werkgever ̎. Ik ben opgegroeid met deze visie en heb binnen de branche de afgelopen jaren veel kennis en ervaring op gedaan.

 

Wij opereren vanuit Middelharnis te Goeree-Overflakkee. Echter kunt u vanuit heel Nederland bij ons terecht voor het vinden van de juiste baan of kandidaat. Met onze dienstverlening weet u dat de bemiddeling tussen werkgever en werknemer en de nazorg hiervan 100% betrouwbaar verloopt en dat u er verder geen omkijken naar heeft.
Klik hier als u op zoek bent naar werk    Klik hier als u op zoek bent naar een kandidaat

Vakgebieden

Flex Cast B.V. houdt zich bezig met uitzenden, detachering, werving & selectie en payrolling binnen de volgende vakgebieden:

 

  • Administratief
  • Commercieel
  • Medisch / zorg
  • Secretarieel
  • Logistiek
  • Personeelszaken / HRM
  • Vakantiewerk / bijbaan

 

Uiteraard kunt u ook voor werk binnen andere vakgebieden bij ons terecht. Flex Cast werkt samen met Central Point Services; een uitzendbureau dat zich met name richt op de industriële dienstverlening en bouwnijverheid.
Naar de website van Central Point Services

Wat mensen over ons zeggen

Desiree Westhoeve ken ik als een hardwerkend en strevend persoon, die perfectie hoog in het vaandel heeft staan. Door haar goede visie op de markt waar wij beide actief in zijn, verloopt de samenwerking naar behoren. Graag zet ik de samenwerking die ik met Desiree heb nog lang voort. En kan ik het iedereen aanraden met haar en Flex Cast in zee te gaan.’’

Jasper Westhoeve

Central Point Services B.V.

Flex Cast is een professionele, dynamische en jonge uitzendorganisatie. Er wordt snel actie ondernomen om de juiste persoon bij de juiste werkgever te krijgen. Flex Cast onderscheidt zich doordat ze met verschillende ondernemers en in verschillende branches werkzaam zijn. Als geen ander zijn ze een club van gedreven, resultaatgerichte, no-nonsense aanpakkers die met enthousiasme gaan voor langdurige samenwerking. De geest van ondernemerschap kenmerkt de cultuur van Flex Cast!’’

Miranda Lagerwerf

BudgetCoach de Eilanden

Flex Cast is een uiterst betrouwbaar en innovatief arbeidsbemiddelingsbureau. Desiree gaat zowel voor de werkgever als werknemer actief op zoek naar de juiste match. Desiree Westhoeve heeft oog voor detail en zorgt mede hierdoor voor een professionele samenwerking. Ze gaat deskundig en vol enthousiasme te werk en zal zich altijd 100% inzetten.’’

Loek de Smit